- Thank you received: 0
MIT campus
"Szia.
Nem kérdeztem a levélr?l. De zavar az, ha valami bántja, de nem hiszem, hogy el?tte kellene harcolni. És nem lehet egy óra alatt meghódítani. Ha jóvá akarod tenni, akár még segíthetek is, és akkor bocsi a lebaszásért. Csak itt, ha ki akarjuk köszörülni a problémát tényleg gyorsan kellene cselekedni. Ha tényleg jóvá akarod tenni, akkor szerintem te is tudod, te is fújnál arra aki bántotta. F?leg mert... Minden eltel? perccel rosszabb lehet a helyzet, mert nagyon azt látja senki sem állt ki mellé. Barátként sem. Viszont azt tudod, hogy ez után abban sem fog segítséget kérni amiben tényleg kellene neki segítség? Ugyanis remek lány. Bármikor találna magának valakit, abban nem kell segítség. De ett?l még van sok olyan dolog amiben kell neki segítség, és mivel eddig nem tudtam itt lenni sok dolgot nehéz megoldani. Amiben szüksége lett volna valakire.
Szüksége lett volna valakire, de ha bántjátok akkor f?leg nem szólhatott neked. Ha nem szólhatott neked, akkor minden perc, amíg nem számíthatott senkire újra és újra bántja. Sajnos ezzel az a gond, hogy a majd jóvá tétel nem m?ködik, ha addig még rosszabb a helyzet. Ezért is fontos tisztázni a helyzetet.
Esküv?vel meg csak egy baj van. Ahhoz, hogy ez egyszer? legyen legalább egyikünknek leszbikusnak lenni. Így bármennyire is szeretnék mindig a közelében lenni, nem jó az ilyesmit elkapkodni. És sosem vágyott igazán ennyire. De amikor az egyetlen ember akinél felmerült ez, és akiért sokat tett csúnyán megbántotta, akkor persze, hogy úgy érzi, hogy nem éri meg próbálkozni. Ha nem vagyok itt, végleg bezárkózik. Ezt meg tudtam akadályozni. Most viszont azt látom tényleg semmihez sincs kedve. Amit kell megcsinálja, de nem tudom mit csinálna meg a saját kedvéért. De ezen fogok változtatni. Mert ezen változtatni kell. És nem holnap kell cselekedni, vagy egy hónap múlva, hanem már tegnap este meg kellett volna tenni amit lehet.
De nem jó az, ha valami vagy valaki újra és újra ront a helyzeten. Nem a veszekedés miatt szóltam. Figyelmeztettelek. Hogy ne akarj még rajta rontani. Lehet, hogy mögötted mekkora cég áll, tudsz keménykedni er?b?l. De ha valaki fontos, akkor nem az ellenfél ereje számít, hanem kiállsz mellette. Ezért a figyelmeztetés. Ha neked is fontos, akkor megérted. És azt is tudod, hogy ? is kiállna melletted, ezért is felesleges kérdeznem. Ha ezúttal ki akarsz állni mellette, javítani akarsz a helyzeten, akkor van pár dolog amit megtehetnél. Ha fontos neked, nem visszaszólsz, hanem hálás vagy, hogy valaki kiáll mellette bármi áron, bárki ellen, mert ez most nagyon fontos.
A f?nökség nem hagyott el?bb jönni, így nem tudtam segíteni a toborzásban, és így nincs elég ember mögötte a kutatásához. Ez pedig gond lehet. Ugyanis amit mondasz komolyan vehette, nem hiszi el azt, hogy akár nekem, akár másnak ? lenne a jó választás és azt sem, hogy bárki szívesen dolgozna a közelében. Ezt gondolom Jeff miatt. Így nem toboroz a saját dolgaihoz, ha feladja ezeket, az hosszú távon nem csak a párkapcsolat miatt árt. És itt nem csak a percek, de mikroszekundomok is számítanak. Ha pedig ezt nem sikerül addig helyrehozni, míg láthatóvá válik, akkor már semmilyen apró jellel, apró jóvátétellel nem érsz el semmit. Mert az már akkor jött, amikor akár a Renraku, a lelkiismeret miatt akarhatod jóvá tenni, de nem fogja elhinni, hogy te máshogy gondolod. Szóval igen. Írnom kellett. Az orrod alá kellett dörgölnöm az el?tt a problémát, miel?tt ekkora a baj, hogy tudjam mellettem állsz, vagy bántani akarod ?t. Mert itt az is gond, hogy te szépen lekésted volna a határid?t.
Az a baj, hogy ha csak jelzed fontos neked, az még nem teszi helyre a helyzetet. Ha bármiben segítünk direktben úgy látszik, mintha nem bíznánk benne, hogy meg tudja oldani ami neki kell, az még ront a helyzeten. De Jeff is mellé állhatna sok kérdésben, jelentésekkel. El is hívhatnátok bárhova. Ki lehetne deríteni kik lesznek önként jelentkez?k a kutatásában segíteni. El lehetne juttatni a kurzusának a hírét olyanokhoz akik biztos jelentkeznének. Kitalálhatnád, hogy miért legyen ? termékek reklámarca. Átgondolhatnád milyen projektek férnek bele a céghez, és miért vele lehet népszer?síteni. Tudja meg azt mit gondolunk valójában, és ha valakinek csak lehet?sége van munkára vagy másra ?t választani akkor az miért választhatja ?t. Az els? feladat iszonyatosan nagy bulit szervezni valami nagy épületben ami köt?dik hozzá. Akár a házban, akár állítólag vettetek valami nagy ingatlant. Van rá egy pár ötletem. De kell vendég lista és minden más is.
- Gina"
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Persze, hogy nem el?tte kell harcolni, bár én úgy gondoltam, hogy nem kellene harcolni, de ha a háta mögött akarsz harcolni, akkor szerintem gyorsan rendezzük le. Mindenesetre ez után, amit ide leírtál, kicsit gyakrabban fogok a hátam mögé pillantani. Semmi kedvem t?rrel megvakartatni a hátam közepét.
Nekem viszont azt hozta föl, hogy nem tud senkit sem keresni, mert nincs ideje. Egyébként ha ezt nézzük, akkor most valaki megkeresett és megtalált téged és oda is engedett. Gyakorlatilag talált neki valakit. Tudom, a tett nem megalázó, annak ellenére, hogy én is hasonló módszerrel próbáltam volna segíteni, csak más adatbázisokat néztem volna meg, de hagyjuk.
Neki meg egyébként nem is szólnék semmiért, de Aika nem is akar valaki háta mögé menni. Azt hogy mi kell neki a kutatáshoz, mármint, hogy tudós, vagy szakért?, vagy csak néhány diák aki apróért elvégzi a kulimunka nagy részét azt nem tudom. Küldd át a kritériumokat és megpróbálok személyzetet szerezni és lehet?leg olyanokat, akikre nincs fraktál festve. A többit meg olvastam és most, hogy tudom, hogy mire van szükség, cselekedni fogok rövidesen.
Mellette állok, melletted viszont addig nem, amíg nem vagyok abban biztos, hogy nem döntsz-e úgy valamikor, hogy a Renraku-problémát "nem Aika el?tt akarod kezelni". A származásomat, a családomat, amit nem tudtam megválasztani viszont reméltem, hogy nem fogod az orrom alá dörgölni. Tudom, hogy a család b?ne az enyém is és ha jóvátehetetlen, akkor az újszülött is jóvátehetetlenül b?nös. Igen, ez is örökl?dik. [OOC: Lásd a Yamazaki-i csata történetét, onnan is Akechi Mitsuhidéét, aki elárulta a szövetségesét, Oda Nobunaga-t. 13 napig uralkodott shogunként, míg végre Tokugawa Ieyasu csapatai leverték. A leszármazottait életük végéig megvetették, pedig császárné is volt köztük.] Ráadásul a családom ellen is föllázadtam, tehát még áruló is vagyok, igen jogos. Le is kell nyelnem, de azt viszont ne gondold, hogy élvezettel is fogom ezt tenni."
Csapat riadó!
Ha a hátad mögött akarnék csinálni, ártani akartam volna, akkor nem írok. De a hátad mögé nem fogok menni. Ha viszont Aikát megkérdezem a levélr?l akkor utána azt hinné, hogy csak a vita miatt korrigálsz. Ez nem egy olyan ügy amit vele meg lehetett beszélni, de [i:3dus7fg7]veled[/i:3dus7fg7] meg lehetett, és ?szintén szóltam. Igen, kicsit dühösen, de az t?led sem idegen. És igen, ha nem szólok arról mi bajom van azzal amit tettél, el?tted sem beszélek a dolgokról, de tudod, hogy valami bajom van, akkor nem lenne okod megbízni bennem. Mert nem tudnád mi van mögötte. [i:3dus7fg7]Alap[/i:3dus7fg7], hogy mindent el kell mondani. De ne mond azt, hogy ne lettem volna egyenes, mert én sem vádoltalak olyannal amit nem követtél el, oké? Egyezzünk meg abban, hogy egyikünk sem tesz ilyet, de ha bajunk van elmondjuk. Mert nem korrekt nem szólni. Te is tudsz dühös lenni, én is. De ez nem gáz. Amúgy a Renraku miatt nem foglak bántani, amúgy sem az a cél, hogy bántsalak. Ha viszont [i:3dus7fg7]számít[/i:3dus7fg7] és azért számít, mert kockázat és látom, akkor viszont igenis fel kell hívjam a figyelmed rá. A te érdekedben is.
Mert szép és jó, ha id?vel helyre hozod. De ha nem is te választottad miért, akkor is tény, az id?vel megoldás kapcsán senki sem mondhatná meg ki döntött a megoldás miatt, mi is a te igazi véleményed. Szóval [i:3dus7fg7]légyszíves [/i:3dus7fg7]gondolj egy kicsit erre is, és ha lehet akkor az ilyeneket próbáld kicsit nyugati módon kezelni. Ha már az a cél, hogy az életed is sok dologban ?szintébb, nyugatibb életet élhess. Ez csak tanács. Tudom, biztos nehéz és kellemetlen, de szerintem megérted miért tanácsolom ezt. Mellesleg, ha ilyen tanácsok és levelek miatt vissza is vágnál... Hát legfeljebb azt látná, hogy az ?szinte reakciód szerint nem vagyok elég jó hozzá. Lehet, hogy nekem szarul esne, de arról is szólna [i:3dus7fg7]azért szerinted ? tényleg jót érdemel.[/i:3dus7fg7]
A Renraku ügy pedig nem arról szól, hogy szólok ha valami nem jó. Nekik hiába szólnék. Ott pedig okosabb Aika terveiben bízni. Még így is nehéz lesz. Abban Aika is melletted áll, az ? harca az én harcom is, ott melletted vagyok. [i:3dus7fg7]Ha hagyod.[/i:3dus7fg7] Ha amikor szólok, mert valami nem jó akkor is elfogadod, [i:3dus7fg7]neked is jót akarok azzal.[/i:3dus7fg7] De ha én tolok el valamit, te is szólhatsz ugyanúgy. Ez remélem érthet?.
Engem Anna csak közel engedett, nem ? keresett meg. Hosszú ideje próbálok Aika közelébe kerülni. Sokat készültem. Ezért tanultam sokmindent. Amint keresett valakit a házba azonnal akartam jönni, csak a f?nökség nem hagyta. Mondván udvarolni kezdenék neki. Most, végre, hagyták. Részben Anna miatt is. Aikában pedig pont az tetszik mennyire harcol a jobb világért, másokért, mindannyiunkért. És piszok jó dolog vele mindent megvitatni. Ezért sem lehet neki csak úgy találni valakit. Tudod, valaki vagy magáénak érzi Aika sok célját, megvan az összhang is, de ki is tudja 2 ember egészíteni egymást, ekkor a közös célok összehozzák ?ket. Vagy nem. Bátorítani lehet. Biztatni lehet. Vagy el lehet venni a kedvét. De a többi magától megy. Szóval ezek a harcok közösek.
Most mondhatnám azt, hogy a kérdés nem az, hogy ? mit adhat a partnerének, hanem az, hogy a partnere mit adhat neki, mert megérdemli. Igazat is mondanék, és azt is, hogy mennyire értékesnek tartom. De rögtön leszólnám mindazt amit tud adni. Ezért inkább arról beszélek, hogy mennyi mindent tud adni.
A projektjéhez a rostert igyekszem összeállítani, de a mérnöki dolgokhoz nem értek, csak azt látom még nincs meg a csapat. De biztosan kell sok olyan diák aki részt venne a dologban. Viszont éppen ezért volt ötletem az, hogy sok diákot össze kell rántani, akik egy része jelentkezhet. Így a napokban minden nap kellene valamilyen buli, de nem valami részeg orgia, hanem meg kellene szervezni pár tematikus bulit. Pl. ha lesz olyan buli ami kicsit Agatha Christie m?veire épül? tematikus jelmezbál, saját gyilkossági nyomozással... Másnap Lovecraft este természetfeletti nyomozással. Harmadik nap CSI klasszikusok buliest, stb. akkor a bulin gond nélkül fel lehet tölteni a kurzusát is, [i:3dus7fg7]és[/i:3dus7fg7] ki lehet írni a másik projektjéhez a jelentkezés feltételeit, lehet?ségét. Akkor nem azt látja meg kellett oldanunk, hanem azt, hogy hányan választották az ? kurzusát, ? kutatását, mindent. A bulinál pedig fel tudunk dobni egy kis nyereményt, nyereményjátékra is. Ott nem fert?zött a céges pénz, mert a fraktál logó ellenére is el tudják azt sokan költeni dekkre, legfeljebb a buli mögött van aki a Renraku PR tevékenységét sejti.
Ha pedig azt látják a ház mögött több nagy is van, a ház is vonzóbb lesz, és bár késve tudunk ebbe belefogni azon is nyerünk. Így pedig Aika tudja kiket kell összeválogatni a csapatába és ami hiányzik beszél. Akkor nem általunk összedobott Roster alapjánn lehet ismer?st hívni, hanem az ? felvetése szerint. Nekem ez a tervem. A buli meg talán neked és Jeffnek is jó program lenne a céges dolgok mellé. Mit szólsz?
- Gina"
Aika ránéz Gina-ra:
- Miket írogatsz?
- Hát, a buli szervezés, a hangulat a feladatom része, és Azumival buliról beszélünk. Projektorokkal csinálunk majd érdekes díszletet... De ugye a 18-20 éves korosztály kapcsán érdekes kérdés, hogy ?k megsért?dnének a kölyökpezsg?n, az pedig fura lenne, ha mi adnánk nekik alkoholt...
- Mintha ez eddig olyan nagy probléma lenne az egyetemistáknál.
- De ugye fura lenne, ha a sok 18 évesnek vodkát, ilyesmit rendelnénk. Az is, ha csak kölyökpezsg? lenne a bulin.
- Marad a kézenfekv? megoldás: Keresel a kajára, piára catering céget, így az összes étel, ital adott, és nem kell annyit szervezni, akár még a t?zijáték is. Mi azt mondjuk, lesz alkoholt fogyasztó és alkohol mentes fogyasztás is, a javát mindenki maga fizeti, de valami ételt és italt mi mint szervez?k állunk. Ebben lehet a kiszáradás elleni ingyenes ásványvíz, esetleg valami "csajos sz?zkoktél"... Talán energiaital. A többit a catering cégt?l ?k kérik. Így nem is csak kölyökpezsg? van, és nem is adunk alkoholt senkinek.
- Kit?l hívjunk catering céget?
- Nem helyi kicsit hívnék, mert ha jól sejtem rövid a határid?. Valamelyik megacég ezzel foglalkozó leányvállalata viszont megoldja. Ha Azumit bevonod a szervezésbe, akkor Renraku féle Catering is lehet.
- Oké...
Gina meg is írja Azuminak gyorsan, hogy a bulira ilyen catering kell, és a díszlethez, stb. jó kis holografikus és egyéb projektorok kölcsönözve.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Megbízni hidd el elég okom van. Ha Anna azt mondja, hogy megbízhatok benned akkor meg kell és meg is fogok. Kedvelnem viszont akkor sem kell. Mindenesetre most egy-egy és hagyjuk.
Igen, nincs meg a csapat, majd meglesz. Nem egy-kett?re, én azt mondom, hogy három-négy nap maximum, ha mindenkit össze akarok szedni. Igaz nem sok közöm a Renrakuhoz a családomon kívül, meg hogy pont t?lük akarok elszakadni, de azért ismerek én is olyanokat, akik össze tudnak szedni erre embereket. Amikor elkezded a céges tanfolyamokat, valahol középszinten kapsz egy kisebb céget. Onnan vannak olyanok, akiket ismerek, akik össze tudnak rántani egy elég tetemes csapatot. Remélem még dolgoznak és nem húzta ?ket be anyám.
A nyomozáshoz viszont nem értek, ahogy ezeket a sorozatokat sem néztem és irodalom órán kívül nem is igazán hallottam se Lovecraftról, se Agatha Christie-r?l, meg nem is nagyon érdekelt. Ha gondolod írhatok egy olyan chipet, vagy akár rendelhetek, mert azok nélkül nem fogok sok mindent tudni kezdeni. Jeffet kellene ezzel piszkálni. ? falta ezeket a marhaságokat, meg a ? szervezte a múltkori szerepjátékos estét is, meg a geek bulit, amire Aikát hiába próbáltam elrángatni.
Nyereményekre egyébként mennyit szánsz? Ha a zsebpénzemb?l akarsz gondolkodni, akkor nem szeretném ha mondjuk két millió fölé mennél. Meg is kell élnem és a nagyobb összeget máshová szeretném tenni. Mondjuk ilyen apróságokra, mint ezek a projektorok, meg a catering, meg még ki tudja mi fog el?jönni. Ezeket is ki kell fizetnie valakinek és azt nem akarom, hogy anyám beletegye a kezét, vagy hogy remekül elszipkázza a Renraku azokat akiket összeszedek."
Csapat riadó!
Azt meg szerintem magától is tudja Aika, hogy mennyire féltem. Velem sem [i:35hx2mn7]kell együtt élnie. [/i:35hx2mn7]Én viszont szeretnék a kedvében járni, szeretném, ha mindig boldog lenne. nem azért, mert akarok valamit, hanem mert [i:35hx2mn7]megérdemli.[/i:35hx2mn7] Én nem leszek akkora háborús h?s, mint ?, nem tudok annyit tenni. De ahhoz, hogy a világ jobb legyen, azzal is hozzá tudok tenni, hogy segítek elérni, hogy neki jobb legyen. Hogy sokan lássák, megéri olyannak lenni mint ?. Kevesen segítenek ma valakinek önzetlenül, ha te ezt tetted és ezért becsül meg, akkor kiérdemelted azt a megbecsülést."
Ha Aika közben megkapta a házról a jóváhagyást (mondtad) akkor megnézi minden úgy van-e ahogy tervezte (Jeff is, általa képzett kadétok is maradnak), ha igen, akkor Jeffnek megy egy email:
"Szia Jeff, segítenél Ginának megszervezni egy bulit ami a házat is népszer?síti?"
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Kösz, de nem kell, hogy visszaadd, viszont legalább egy számlát adj. Ha egy ilyen bulit szervezünk, még akkor is ha tiltakoznak, kifelé nem mutathatják azt, hogy most hogy nem velük vagyok, elveszik mindenem. Ha értelmes dologra költöm és ki is tudom mutatni, akkor semmi gond. Egy ilyen PR esemény meg szerintük értelmes."
"Mit és hol kell ásni? Homokzsákokat vigyek? Legutóbb amikor valamit a házzal kapcsolatban kellet "szervezni", az lett a vége, hogy áramtalanítottuk az egész blokkot, el?tte meg föl kellett ásni és el kellett planírozni az egész terepet.
Küldjétek át, hogy mit merre és maximum kivezénylem a kopaszokat. Olyan bulit amire büszkék is lehettek, viszont nem tudok szervezni, leégetni meg nem akarlak benneteket." ír visza Jeff.
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Egyéb MAGUS kalandok
- Shaddar Nastha, az árnyak városa
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?